Scriptiestage Audit

Job Description

Dit is jouw baan

Rond jij een financiële wo-studie af en zoek je een scriptiestage die helemaal bij jouw ambities past? Kies dan voor een scriptiestage bij BDO. Dan doe je werkervaring op binnen onze auditpraktijk terwijl je je scriptie schrijft. Zo krijg je een beeld van de werkzaamheden, onze organisatie en klanten. Je stageperiode passen we op jouw wensen en voorkeuren aan en je wordt goed begeleid door een ervaren (assistent) accountant. Na je afstuderen verwelkomen we je graag als collega. En mag je op onze kosten ook je (post)master tot registeraccountant in deeltijd te volgen.

 

Dit ga je doen

BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Als scriptant ben je onderdeel van een hecht team binnen de Audit & Assurancepraktijk. Je werkt voor middelgrote en grote klanten en voor het midden- en kleinbedrijf (profit en non-profit). Zoals technology, retail of financial services en ziekenhuizen, provincies en culturele instellingen zoals musea. Lees hier wat je gaat doen.

 

Als scriptant:

  • ben je tijdens stageperiode uiteraard voornamelijk bezig met het schrijven van je scriptie;
  • krijg je de mogelijkheid om mee te werken in de praktijk en een beeld te krijgen van de werkzaamheden, onze organisatie en klanten. Onze klantenportefeuille is zeer divers: van internationale ondernemingen tot MKB en van gerenommeerde familiebedrijven tot non-profitorganisaties.

Vacancy Gallery

Vacancy Details

Location: Weena 764, 3014 DA Rotterdam

Company Information

BDO

Heb je je bachelor of master (bijna) afgerond? Pak dan je kans bij BDO en kom stagelopen, afstuderen of werken. Bij BDO werk je op hoog niveau in een fijne en informele werkomgeving. Je krijgt je direct veel verantwoordelijkheid en al snel klantcontact. Als werkstudent doe je ervaring op en kun je ontdekken of BDO bij jou past. Kom je afstuderen, dan krijg je een ‘buddy’ die zelf onlangs een master-scriptie heeft afgerond. Start je na je studie bij ons? Dan studeer je in deeltijd door, krijg je trainingen aan de BDO Academie en evenementen met andere jonge BDO’ers. BDO is een internationale organisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Die combinatie is uniek. Waar je ook woont, we zitten altijd bij je om de hoek. Zin om jouw carrière te starten bij het beste kantoor voor jou? Neem dan nu contact op met de Campus Recruiter in jouw buurt via werkenbijbdo.nl. Liever eerst de sfeer proeven? Check onze Instagram of kom naar een event.

No data was found