CSA-EUR Job Portal

Find your job

Filters

Job Types
Job Types
Company Types
Company Types
Location
Stedin
TRAINEESHIP TOEKOMSTMAKER

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

In plaats van een gelikte vacaturetekst laten we liever onze eigen Toekomstmakers aan het woord om hun ervaringen te delen.

Even voorstellen:
Anouk Cornelissen

 • 25 jaar, Bsc Molecular Science and Technology en Msc Chemical engineering.
 • Toekomstmakers opdracht: adviseur duurzaamheidsstrategie.
 • Meest trots op: Het organiseren van de duurzaamheid awards. Het was heel leuk om iets te organiseren om mensen in het zonnetje te zetten en tegelijkertijd aandacht te creëren voor duurzame thema’s.

Marc de Groot

 • 25 jaar, International and European Law en master Energy & Climate Law.
 • Toekomstmakers opdracht: Beheer Bijzondere Aansluitingen.
 • Meest trots op: De snelheid waarmee je niet alleen jezelf maar ook je lichtinggenoten ontzettend goed leert kennen is heel bijzonder. Je deelt veel met elkaar en gaat samen op zoek naar wie je bent en wie je wilt zijn in een werkomgeving.

Anouk en Marc nemen je mee in hun Toekomstmakers Traineeship en hun bijdrage aan de energietransitie.

Wat je bij Stedin gaat doen als Toekomstmaker?
Tijdens het tweejarige traineeship ontdek jij wat er allemaal komt kijken bij de energietransitie en welke rol Stedin hierin speelt. Je krijgt een contract voor 2,5 jaar zodat je na het traineeship voldoende ruimte hebt om te kijken naar welke functie je door wil groeien binnen Stedin.

Hoe het traineeship er uitziet en wat daar bij komt kijken, hebben we hier voor je uiteen gezet: https://www.stedin.net/werken-bij/werkgebied-toekomstmakers.

De werkdag van Anouk

 • Mijn dag begint altijd om 8:45 uur met een kwartiertje om de dag voor te bespreken met mijn team. Tot de pauze houd ik me bezig met verschillende dingen; ik geef feedback op een presentatie van een collega, lees informatie over een nieuw onderwerp of zit in een korte meeting om een vraag te stellen aan een collega over hoe we de nieuwe duurzaamheidsstrategie gaan vormgeven.
 • In de lunch ga ik bijna altijd buiten een rondje lopen om ergens lunch te halen. Rondom ons kantoor op Blaak zitten veel goede eetplekjes. Vaak ben ik door de dag heen ook kort bezig met persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld een training van een extern bedrijf of neventaken. Hier krijg je gewoon tijd voor om te kunnen doen naast je andere taken en werkzaamheden.
 • Meestal pak ik rond 17:00 de fiets weer en ga ik lekker naar huis. Of ga ik met collega’s een drankje doen in de buurt van kantoor, samen naar een social event of sporten.

De werkdag van Marc

 • Met de HSL trein van Amsterdam Centraal naar Blaak ben ik mooi om 8:30 uur op kantoor. In de trein kijk ik vast wat er op mijn planning staat. Op kantoor haal ik koffie bij de koffiebar op de 6de verdieping met wat andere Toekomstmakers. Om 9 uur start een sessie die ik begeleid om monteurs in de operatie dichter bij onze mensen te brengen. Om 11:00 uur evalueer ik hoe het is gegaan en wat er voor volgende sessies nog nodig is.
 • Om 12:00 uur haal ik met mijn lichting trainees bij de Italiaanse broodjeswinkel een overheerlijk broodje. Om 13:00 uur start ons lichtingsoverleg waar we bespreken hoe we de volgende personal development training willen insteken. Om 15:00 uur sluit ik aan bij het teamoverleg van een van onze buitendienst teams.
 • Om 16:15 uur pak ik de trein terug en werk in de trein aan de presentatie die ik de volgende dag moet geven aan mijn opdrachtgevers. Om 17:00 uur kom ik aan op Amsterdam centraal en pak ik de fiets weer naar huis.

De inhoud van het programma is breed en voor elke Toekomstmaker anders, want jij kiest op basis van jouw interesses en ontwikkelpunten met welke projecten en opdrachten je aan de slag gaat. In deze video vertellen andere Toekomstmakers over hun opdracht en ervaring bij Stedin.

Jouw sterke punten
Worden we blij van

 • Waarom je voor het Toekomstmaker Traineeship moet kiezen? Marc: De Toekomstmakers trainees staan hoog aangeschreven binnen Stedin. Daardoor geeft het traineeship ontzettend veel kansen: intensieve persoonlijke ontwikkeling, veel verschillende opdrachten waardoor je het hele bedrijf leert kennen, de deur die bij iedereen openstaat en de sterke band die je met je lichting ontwikkelt. Als jij denkt dat er nog veel te leren valt na je studie en je een passie hebt voor de energietransitie zou ik zeggen: solliciteer. Kansen als deze zijn schaars, dus ga ervoor!
 • En waarom misschien niet? Anouk: Als je je graag vast wilt bijten in 1 onderwerp, is dit niet de juiste keuze. Je begint elke 6 maanden weer met een nieuw onderwerp. Het is wel heel erg leuk als je uitgedaagd wilt worden, je wordt enorm vrij gelaten in de keuzes die je kan maken en je krijgt de kans om veel te ontdekken.

Dit denken wij in ieder geval dat je nodig hebt om het traineeship een succes te maken
Als Toekomstmaker ga jij aan de slag met de grote uitdagingen van de energietransitie en laat je je stem horen. Je hebt of ontwikkelt een eigen visie op de rol van verschillende partijen en bedenkt praktische oplossingen voor uitdagingen die we tegenkomen.

 • Je hebt net een wo-masterdiploma op zak (of behaalt deze binnenkort).
 • Als je in 2024 of uiterlijk start 2025 afstudeert kan je meedoen aan deze ronde. Met elke WO-achtergrond en passie om in de energietransitie jouw stempel te drukken, maak jij serieuze kans om de volgende Toekomstmaker te worden.
 • Je hebt maximaal 1 jaar werkervaring.
 • Je bent bevlogen en vasthoudend om het verschil te maken in de energietransitie. Bouwen aan duurzame innovaties en beter netbeheer, dat is wat jij wil!

Voldoe je (nog) niet aan alle functie eisen, maar denk je dat jij de juiste kandidaat bent? Dan zijn we benieuwd naar je en nodigen we je graag uit te solliciteren!

Een goed team
Daar hoor je bij

Je start samen met andere Toekomstmakers aan het traineeship. Met hen bouw je snel een hechte band op en doe je veel activiteiten samen zowel binnen als buiten Stedin. Er worden veel activiteiten georganiseerd door bijvoorbeeld Jong Stedin, de jongerenvereniging van Stedin. Denk aan sociale bijeenkomsten en borrels, maar ook inhoudelijke workshops en sportactiviteiten. Kortom, genoeg mogelijkheden om snel te integreren en je thuis te voelen!

Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben

Dat je van ons je eigen telefoon (of een Bring Your Own Device vergoeding) en laptop krijgt, vinden we nogal vanzelfsprekend. Wat mag je nog meer van Stedin als werkgever verwachten?

Alle financiële arbeidsvoorwaarden op een rij, weet je meteen waar je aan toe bent:

 • Goede arbeidsvoorwaarden horen erbij. Zo krijg je een bruto maandsalaris van €3700,83 gebaseerd op 40 uur per week, 24,5 vakantiedagen en bouw je prima pensioen op bij het ABP.
 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of meer verlofdagen? In
  onze nieuwe Rekentool krijg je alvast een voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.
 • Je leert de organisatie en de energietransitie over de hele breedte kennen. Je wordt intensief begeleid door professionals binnen én buiten Stedin. Jouw coach en onze partner op het gebied van talentontwikkeling (Ormit) helpt jou om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling te versnellen, zodat jij je ontwikkelt tot een zelfbewuste young professional.
 • Samen met ons maak je werk van een leefwereld vol nieuwe energie. Na het tweejarige programma kun je doorgroeien naar een passende functie binnen Stedin. Welke functie dit uiteindelijk wordt, is aan jou.

Daar komt dit nog bovenop:

 • Werken bij Stedin betekent werken bij een Worldclass Workplace. Een van de trotspunten van onze (en jouw toekomstige) collega’s? Werksfeer.
 • Gezonde energie, die heb je nodig. Daarom krijg je van ons ook een Duurzaam Inzetbaarheid budget van €500 bruto per jaar (bijvoorbeeld voor je sportabonnement of je nieuwe voetbalshirt). En claim jij alvast een plek in het volgende Stedin Voetbaltoernooi?
 • Volgens ons Stedin@Work concept zorgen we dat jij met energie kunt werken. Of dat nu thuis is of op kantoor met collega’s en andere Toekomstmakers. Wij zorgen voor jouw thuiswerkfaciliteiten, een thuiswerkvergoeding en reizen naar kantoor doe je met je OV vrij-abonnement waarmee je ook buiten werk onbeperkt kan reizen!
 • Jong Stedin, de jongerenvereniging van Stedin, die veel leuke activiteiten organiseert.
 • Bij Stedin is iedereen welkom. Daarom is er ook ruimte voor persoonlijke wensen zoals een gebedsruimte of het verschuiven van werktijdens tijdens de ramadan.

Marc: ”Stedin is echt een ontzettend goede werkgever. Niet alleen in de arbeidsvoorwaarden, maar juist ook in de open cultuur en de mogelijkheden die er zijn.”

Location: Rotterdam
baomazing_resized
Baomazing Parttime Allrounder Restaurant

PARTTIME ALLROUNDER RESTAURANT

For our food stand in the Foodhallen Rotterdam, we are looking for ALLROUNDERS (specific for fixed hours and days Mondays 17:00-22:00, Saturdays from 13:00-22:00 and standby on weekend). Important; we can arrange a work permit if its necessary. Our website is: https://baomazing.nl and check our IG as well.

Please note: you are available during (public) holidays

What are you going to do?

You will help our guests from our food stand in a fancy place in the city, called the Foodhallen Rotterdam. The place-to-be for food, drinks and fun. You take the order, prepare it on the spot (don’t worry, even if you have no kitchen experience, we will train you), and serve it out. Before or during the day you will be busy with the preparation, cleaning and if you like it, providing content on our socials.

You are?

– punctual and can manage time well

– a team player, but you can also work alone

– a hard worker, a proactive approacher

– responsible and have common sense

– organized and works clean

– friendly and helpful, both to guests and to your colleagues

What do we offer you?

– salary according to the CAO Horeca

– Nice staff parties, but also regular staff meetings which includes free breakfast/ lunch or dinners

– Working at events such as Silent Disco, Heineken Afterwork, Bobby’s Gin etc.

– Great team

Who are we?

Baomazing; a mini restaurant/ food stand with bao’s and dim sum. Baos (steamed bun) and dim Sum (small steamed snacks to share) are dishes from Chinese cuisine that are often steamed. This keeps the minerals and vitamins intact and makes it a lot healthier. You can eat it for breakfast, lunch, dinner or as a snack. A popular street food in Asia, which is also becoming increasingly popular in the Netherlands and Europe.

We are one of the unique stands in the fancy hotspot Foodhallen Rotterdam at the Kop van Zuid, just across the Erasmus Bridge. The audience is very diverse, from office workers, to students, families, tourists, professional football players, DJs, models, etc. It is accessible to everyone. The place-to-be for food, drinks and fun.

Apply?
We would like to meet you, send your resume by mail and who knows we have a meet and greet.

Please contact us if you would like to know more about the duties and responsibilities.

*Salary depends on experience.

Soort dienstverband: Parttime, Oproepbasis

Salaris: Tot €15,00 per uur

Verwacht aantal uur: 15 per week

Flexibele taalvereiste:

 • Nederlands niet vereist

Rooster:

 • Avondwerk
 • Dagdienst
 • Elk weekend
 • Weekendbeschikbaarheid
 • Werken op feestdagen

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Kerstpakket
 • Lunchkorting
 • Pensioen
 • Personeelskorting

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • Overuren uitbetaald
 • Vakantiegeld

Screeningsvragen:

 • You can work Monday, Saturday, flexible on weekends (public) holidays

Taal:

 • Engels (Gewenst)

Werklocatie: Fysiek

Location: Baomazing, Foodhallen Rotterdam
V2Future Edited
Marketing Internship

Over V2Future
V2FUTURE is gespecialiseerd in de distributie van de meest innovatieve slimme
hardware over heel Europa. Met ons hoofdkantoor in Amsterdam en onze
kantoren in Europa en Azië kunnen we ons snel aanpassen aan de behoeften van
onze partners en de algemene markt. We hebben meer dan 25 jaar ervaring
binnen tech en retail en samen met onze flexibele instelling kunnen we een
oplossing op maat bieden om aan de behoeften van onze partners te voldoen.

V2FUTURE-team
Maak deel uit van een team dat hard werkt, groot durft te denken en gedreven
is om doelen te bereiken. Je wordt begeleid door onze Marketing Specialist. Ze
staat open voor ideeën en geeft je de ruimte om die uit te werken en uit te
voeren.

Jouw missie
• Het ondersteunen bij het analyseren, optimaliseren en positioneren van
onze brands via verschillende online kanalen.

• Het ondersteunen bij het opzetten van interne en externe communicatie-
en marketingplannen.

• Het assisteren van het maken van visuals.

• Meer zichtbaarheid creëren door middel van o.a. product introductie, e-
mailmarketing, nieuwsbrieven enz.

• Wekelijkse product post op Linkedin en andere social media kanalen.
• Het ondersteunen van Marketing gerelateerde evenementen.

Dit ben jij
• Je bent derde jaar student en studeert; Commerciële Economie of
Marketing of Social Media Communicatie.
• Je hebt tijdens jouw opleiding kennis opgedaan over online-sales, Google,
SEO, SEA en andere social media kanalen.
• Je beheerst de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
Daarnaast spreek je goed Engels.
• Je hebt een hands-on / just-do-it-mentality, die ook nog eens goed het
overzicht kan bewaren.
• Je hebt een passie voor consumenten electronica en technische
producten.

Dit kan je verwachten
• Impact hebben en meewerken aan de groei van de organisatie.
• In een kleine organisatie wordt jouw input gewaardeerd.
• Internship fee.
• Een dynamische omgeving; altijd in beweging en “never a dull moment”.
• Ruimte voor jouw ideeën en focus op jouw persoonlijke groei.

Word je al heel enthousiast? Laten we dan kijken of dit een perfecte match is!
Stuur je CV naar hr@v2future.com. En wie weet kunnen we je
binnenkort verwelkomen in deze sterk groeiende organisatie.

Location: V2Future Amsterdam
Etos
Stage Marketing & Communicatie

Stage Marketing & Communicatie

Dat voelt goed.

Als betrouwbare drogist en grootste digitale gezondheidsplatform in Nederland zijn we er voor onze klanten met advies, service en producten. Wekelijks helpen we méér dan 1 miljoen klanten in onze winkels en op etos.nl en geven we op jaarbasis meer dan 30 miljoen adviezen over gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding. Door onze omnichannel-strategie staan we altijd klaar voor onze klanten, waar zij ook zijn. Dát is de impact van Etos op Nederland. Op het hoofdkantoor in Zaandam houden we ons o.a. bezig met nieuwe digitale innovaties, inspirerende marketingcampagnes en denken we na over het vormgeven van de drogist van nu en in de toekomst. 

Wat betekent dit voor jou?

.

Als Stagiair binnen Marketing & Communicatie maak je kennis met de leukste marketingcampagnes en communicatiestrategieën van Etos. Wij zorgen ervoor dat onze klanten elke dag blij worden van onze producten en telkens weer verrast worden door nieuw assortiment. Samen met jouw team sta je opgesteld om de klant te enthousiasmeren onze winkel te bezoeken en werk je mee aan het trekken en loyaler maken van onze (online) klanten en het versterken van onze (online) merkpositionering. Een mooie plek om Etos te leren kennen en jezelf te ontwikkelen! Wij helpen de klant zich elke dag goed te voelen. 

Jouw nieuwe baan en werkplek. 
Als Stagiair lever je een directe bijdrage aan marketing en communicatie uitingen van Etos. Dat doe je niet alleen, maar samen met jouw collega’s van het marketing- of communicatieteam. Je ondersteunt de marketing of communicatiemanager bij het analyseren- en interpreteren van de marketing cijfers en het beoordelen van communicatiemiddelen. Op basis van de cijfers worden er marketing uitingen uitgezet. Daarnaast zal je binnen communicatie bezig zijn met het schrijven van content en het doorvoeren hiervan naar communicatie uitingen. Hierbij draait het allemaal om het triggeren van de klant, denk aan een bonusfolder, reclame etc. Binnen Marketing & Communicatie ga je aan de slag met:  

 • Het evalueren en verbeteren van (online)campagnes
 • Relevante, converterende content maken voor miljoenen klanten
 • Opstellen van communicatiebriefings 
 • Mede beoordelen van concepten 
 • Doorlopend contact houden met verschillende afdelingen binnen Etos
 • Het schakelen veel met stakeholders, van marketing en sales tot aan digitale ontwikkelaars, media en reclamebureaus
 • Meedraaien in het ontwikkelen en uitwerken van diverse (campagne-)materialen, coördineren van content en het beoordelen van materialen van interne en externe leveranciers
 • Het schrijven van teksten voor verschillende kanalen zoals social media, onze Albert Heijn website en emailmarketing, die aansluiten bij de doelgroep

Hoe zorgen wij ervoor dat de klant naar onze winkel komt? Dat is het overkoepelende doel waar je je op focust bij de verschillende marketing- en communicatieteams van Etos. Binnen marketing & communicatie kan dit gaan over het creëren van communicatie of het managen van een campagne. Je schakelt binnen marketing & communicatie veel met verschillende stakeholders, bijvoorbeeld met de Etos winkels over heel Nederland en bureaus die ons helpen met het opzetten van campagnes of het maken van advertorial. Ook zijn social media kanalen of platforms waar onze producten worden verkocht erg belangrijk, hier zal je tijdens je stage veel mee te maken krijgen en over leren. Tegelijkertijd is er ook ruimte om zelf dingen aan te pakken. Dat maakt deze stage veelzijdig en afwisselend, waarbij je veel leert over verschillende aspecten binnen Etos. 

Achteraf evalueer je de online campagnes: hebben we de impressies behaald? En hoe was de click through rate? Geen idee wat deze termen betekenen? Dat leren we je allemaal. Bij Etos zit je helemaal goed als je zoveel mogelijk wil zien van een organisatie tijdens je stage. Je werkt namelijk samen met onder andere collega’s van Design, Online marketing, Social, Webshop, Instore & Folder marketing, Data, Category management en Logistiek. Leuk, leerzaam en goed voor je netwerk! 

In deze functie werk je 32-40 uur per week, deels vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam en deels vanuit huis. 

We vinden het belangrijk dat jij bij Etos jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, een omgeving waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die de diversiteit in ons team, in de breedste in van het woord, versterkt. Iemand die vanuit eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een ander geluid brengt en daarmee een goede aanvulling is op ons team.  

Dit bieden we jou. 

 • Een interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van Etos voor 5/6 maanden. 
 • Een stage met veel verantwoordelijkheid, waarbij je écht werkervaring opdoet. 
 • Een stagevergoeding (€400 – €500 per maand) plus reiskostenvergoeding.  
 • Gezellige borrels en (netwerk)events met alle stagiairs binnen ons hoofdkantoor. 
 • Een inclusieve omgeving waarin je je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen. 
   

Dit breng je mee. 
Met 5.400 collega’s helpen wij de klant om zich goed te voelen, elke dag weer. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze nieuwe Stagiair. Zeker als je leergierigheid en een proactieve houding naar Etos meebrengt. Ook: 

 • Ben je momenteel bezig met een opleiding op hbo/wo niveau, bijvoorbeeld op het gebied van Marketing, Communicatie, Communicatie & Multimedia design of aanverwant.  
 • Kennis van Excel.  
 • Je bent thuis in de Nederlandse taal.  
 • Ervaring met onze winkelorganisatie is een flink pluspunt, maar zeker geen vereiste.  
 • Als je, net als wij, passie voor retail combineert met een flinke dosis enthousiasme, helemaal top!   

 

Daarnaast ben je: 

 • Iemand die enthousiast is en het leuk vindt om in een team te werken. 
 • Een echte aanpakker; jij bent niet vies van hard werken en zorgt ervoor dat je een opdracht op tijd aanlevert. 
 • Flexibel genoeg om te werken in een dynamische omgeving.  
 • Iemand die zich van nature verplaatst in de klant en initiatief neemt. 

Elke dag de klant helpen zich goed te voelen. 
Elke dag de klant helpen zich goed te voelen. Dat is de missie van Etos. We zijn al meer dan honderd jaar jouw vertrouwde drogist. In de winkel én online. Met ruim 550 filialen door heel Nederland is er altijd een Etos drogist bij jou in de buurt. Als betrouwbare drogist en grootste digitale gezondheidsplatform in Nederland zijn we er voor onze klanten met advies, service en producten. Wekelijks helpen we méér dan 1 miljoen klanten in onze winkels en op etos.nl en geven we op jaarbasis meer dan 30 miljoen adviezen over gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. 

Ben jij er klaar voor om deze missie samen waar te maken? 
​​​​​​​Klik op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Dat kan ook als je nét niet alle artikelen van ons boodschappenlijstje in huis hebt. Wil je liever eerst meer weten? Neem contact met ons op! 

Location: Hoofdkantoor Zaandam
MicrosoftTeams-image (3) (1)
Stage Sourcing

Op het hoofdkantoor

Bij Albert Heijn werken is niet zomaar een baan. Het is werk met betekenis. Je werkt in een informele cultuur samen met een bevlogen team dat graag voorop wil blijven lopen en verschil wil maken. Met jouw unieke talent maak je impact op het leven van al onze klanten. Je leert van experts in hun vakgebied en we helpen je jouw loopbaan vorm te geven. Je kunt bij ons flexibel werken, zowel vanuit huis als op ons hoofdkantoor in Zaandam. Een baan bij Albert Heijn is niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later

Wat betekent dit voor jou?

.

Stage lopen binnen Sourcing bij Albert Heijn 
Als stagiair binnen Sourcing bij Albert Heijn ben jij samen met jouw team verantwoordelijk voor het inkopen van de beste en nieuwste producten die uiteindelijk bij onze klanten in de boodschappenmand belanden. Je leert het spel van onderhandelen en gaat samen met onze leverancierspartners aan de slag om te bouwen aan een duurzaam inkoopproces, en dus een duurzamere toekomst. Wil jij aan de slag binnen de commerciële kern van onze organisatie en jezelf hier ontwikkelen? Kijk dan gauw verder! 

Jouw nieuwe baan en werkplek. 
Als Stagiair lever je een directe bijdrage aan het inkoopproces van onze producten. Dat doe je niet alleen, maar samen met jouw collega’s van het Sourcing team. Je ondersteunt de Sourcing Manager bij het maken van de beste deals, waarbij je aan de slag gaat met: 

 • Het begeleiden van het implementatie proces van nieuwe producten en productwijzigingen. 
 • Het maken van markt en concurrentieanalyses. 
 • Het ondersteunen in de voorbereidingen van onderhandelingen. 
 • Het actief contact houden met de leveranciers. 

Je krijgt meteen vanaf dag één verantwoordelijkheid en leert veel over de verschillende aspecten van onze organisatie. Als stagiair binnen Sourcing help je mee in de voorbereidingen van onderhandelingen, waar op het scherpst van de snede wordt onderhandeld. Jij houdt contact met leveranciers, en je houdt de concurrent ook goed in de gaten. Met jouw vlijmscherpe analyses blijven wij vooroplopen in de markt. Daarnaast help je mee in verbeterprojecten, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, en zorg jij ervoor dat deze projecten volgens planning verlopen. Binnen Sourcing is geen dag hetzelfde, wordt met humor gewerkt en werken we elke dag met veel toewijding en enthousiasme aan het vullen van die 6 miljoen bordjes in Nederland en België.  
In deze functie werk je 32-40 uur per week, deels vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam en deels vanuit huis. 
We vinden het belangrijk dat jij bij Albert Heijn jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, een omgeving waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die de diversiteit in ons team, in de breedste zin van het woord, versterkt. Iemand die vanuit eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een ander geluid brengt en daarmee een goede aanvulling is op ons team. 
Dit bieden we jou. 

 • Een interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van Albert Heijn voor 5/6 maanden. 
 • Een stage met veel verantwoordelijkheid, waarbij je écht werkervaring opdoet. 
 • Een stagevergoeding (€400 – €500 per maand) plus reiskostenvergoeding.  
 • Gezellige borrels en (netwerk)events met alle stagiairs binnen ons hoofdkantoor. 
 • Een inclusieve omgeving waarin je je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen. 

Dit breng je mee. 

Met onze 125.000 collega’s vullen we elke avond ruim zes miljoen borden. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze nieuwe Stagiair. Zeker als je jouw organisatorisch talent en jouw enthousiasme naar Albert Heijn meebrengt. Ook: 

 • Ben je momenteel bezig met een opleiding op hbo/wo niveau, bijvoorbeeld op het gebied van Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Food studies of aan de Hogere Hotelschool, of aanverwant. 
 • Kennis van Excel. 
 • Je bent thuis in de Nederlandse taal. 
 • Ervaring met onze winkelorganisatie is een flink pluspunt. 
 • Als je, net als wij, passie voor retail combineert met een flinke dosis leergierigheid, helemaal top! 

​​​​​​​Daarnaast ben je: 

 • Iemand die graag de handen uit de mouwen schudt. 
 • Een echte doener; jij neemt initiatief en zorgt ervoor dat doelen behaald worden. 
 • Communicatief genoeg om met verschillende partijen te schakelen. 
 • Flexibel en je houdt van elke dag nieuwe dingen leren. 

​​​​​​​Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. 

Albert Heijn vult met 125.000 collega’s, verdeeld over ruim 1.250 winkels in Nederland en Vlaanderen, acht home shop centers, zes distributiecentra en ons hoofdkantoor elke avond ruim zes miljoen borden. Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt bij de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Onze missie is dan ook: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. 
​​​​​​​Ben jij er klaar voor om deze missie samen waar te maken?

Location: Hoofdkantoor Zaandam
MicrosoftTeams-image (3) (1)
Stage Categorie Was, Reiniging & Papier

Stage Categorie Was, Reiniging & Papier

 

Op het hoofdkantoor

Bij Albert Heijn werken is niet zomaar een baan. Het is werk met betekenis. Je werkt in een informele cultuur samen met een bevlogen team dat graag voorop wil blijven lopen en verschil wil maken. Met jouw unieke talent maak je impact op het leven van al onze klanten. Je leert van experts in hun vakgebied en we helpen je jouw loopbaan vorm te geven. Je kunt bij ons flexibel werken, zowel vanuit huis als op ons hoofdkantoor in Zaandam. Een baan bij Albert Heijn is niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later

Wat betekent dit voor jou?

.

Wil jij bij één van de meest dynamische categorieën van Albert Heijn stage lopen? Dan zit je bij Was, Reiniging, Papier helemaal goed! Wij zijn namelijk op zoek naar een stagiair die zich graag wast in de wereld van sales. Bij ons team krijg je de kans om jezelf onder te dompelen in commerciële processen, marktonderzoek, verschillende projecten (bijvoorbeeld op gebied van duurzaamheid), en natuurlijk: onze producten! 

Jouw nieuwe baan en werkplek. 
 Als Stagiair lever je een directe bijdrage aan Albert Heijn die met meer dan 100.000 collega’s, 1.100 winkels, acht home shop centers en zes distributiecentra en ons hoofdkantoor elke avond ruim zes miljoen borden vult. Dat doe je niet alleen, maar samen met jouw collega’s van het categorie team. Waarbij je aan de slag gaat met: 

 • Contact & meetings met grote A-merk leveranciers 
 • Promotie en assortiment analyse 
 • Concurrentie analyse  
 • Vrijheid om mee te kijken met andere projecten 


Als stagiaire aan onze tafel ben je verantwoordelijk voor zowel een stuk ‘voorkant’ met A-merk leveranciers als de ‘achterkant’ met Eigen Merk leveranciers. Zo krijg je een diver scala mee aan werkzaamheden en een goed beeld van wat commercie in retail inhoudt! Je zal verantwoordelijk worden voor o.a. de concurrentie analyse (gezien onze categorieën draaien om promoties, is dit onderdeel zeer belangrijk), tailor made promoties opzetten met A-merk leveranciers (bv met Procter & Gamble om de tafel om een nieuwe actie te bespreken/bedenken) en promotie analyses. Daarbij laten we je ook graag alle type leverancier meetings ervaren (bv op innovaties en schapadviezen, maar ook op Eigen Merk). We hebben enkele vaste onderdelen voor onze stagiaire om op te pakken maar los hiervan is er ook altijd ruimte voor eigen inbreng of om juist nadruk te leggen op iets wat jij graag wilt doen/weten. 

In deze functie werk je 32-40 uur per week, deels vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam en deels vanuit huis. 

We vinden het belangrijk dat jij bij Albert Heijn jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, een omgeving waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die de diversiteit in ons team, in de breedste in van het woord, versterkt. Iemand die vanuit eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een ander geluid brengt en daarmee een goede aanvulling is op ons team.  

Dit bieden we jou 

 • Een interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van Albert Heijn voor 5/6 maanden. 
 • Een stage met veel verantwoordelijkheid, waarbij je écht werkervaring opdoet. 
 • Een stagevergoeding (€400 – €500 per maand) plus reiskostenvergoeding.  
 • Gezellige borrels en (netwerk)events met alle stagiairs binnen ons hoofdkantoor. 
 • Een inclusieve omgeving waarin je je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen.  
   

Dit breng je mee. 
 Met onze 125.000 collega’s vullen we elke avond ruim zes miljoen borden. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze nieuwe Stagiair. Zeker als je commerciële inzicht en je ondernemende houding naar Albert Heijn meebrengt. Ook: 

 • Ben je momenteel bezig met een opleiding op hbo/wo niveau, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfskunde, hotelschool etc. 
 • Kennis van Excel en PowerPoint. 
 • Je bent thuis in Nederlandse taal. 

   

Daarnaast ben je: 

 • Iemand die Ad hoc kan schakelen. 
 • Je bent assertief 
 • Affiniteit met supermarkt/ Retail  
 • Sociaal 


Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. 
Albert Heijn vult met 125.000 collega’s, verdeeld over ruim 1.250 winkels in Nederland en Vlaanderen, acht home shop centers, zes distributiecentra en ons hoofdkantoor elke avond ruim zes miljoen borden. Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt bij de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Onze missie is dan ook: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Location: Hoofdkantoor Zaandam