BDO - Assistent Accountant MKB

Job Description

BDO zoekt naar een Assistent Accountant MKB!

Dit is jouw baan

Duik jij graag in de financiële cijfers van (bekende) bedrijven? Ben je bijna klaar met je bachelor of master en zoek jij een mooie startersfunctie? En vind jij het leuk om samen te werken met verschillende collega’s in wisselende teams? Start dan jouw carrière bij BDO! Als startend Assistent Accountant MKB krijg je direct veel vrijheid, verantwoordelijkheid en klantcontact. Je krijgt een vaste mentor die jou wegwijs maakt binnen de organisatie. En omdat we jouw ontwikkeling belangrijk vinden volg je op onze kosten ook je accountant MKB (AA) of controlling in deeltijd.

 

Dit ga je doen

BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Als startend Assistent Accountant MKB werk je in een hecht team binnen de afdeling Accountancy & Bedrijfsadvies van BDO. Je hebt een gevarieerd klantenpakket in midden- en kleinbedrijf zowel profit als non-profit. Van technology en retail tot ziekenhuizen, provincies en culturele instellingen.

 

Als startend Assistent Accountant MKB:

  • verwerk je financiële administraties van diverse klanten en bied je ondersteuning;
  • stel je financiële overzichten op en bereid je jaarrekeningen voor;
  • verzorg je voor diverse klanten de IB en VPB-aangiftes;
  • volg je op vrijdag colleges voor je vervolgopleiding accountant MKB (AA) of controlling.

Vacancy Gallery

Vacancy Details

Location: Weena 764, 3014 DA Rotterdam

Company Information

BDO

Heb je je bachelor of master (bijna) afgerond? Pak dan je kans bij BDO en kom stagelopen, afstuderen of werken. Bij BDO werk je op hoog niveau in een fijne en informele werkomgeving. Je krijgt je direct veel verantwoordelijkheid en al snel klantcontact. Als werkstudent doe je ervaring op en kun je ontdekken of BDO bij jou past. Kom je afstuderen, dan krijg je een ‘buddy’ die zelf onlangs een master-scriptie heeft afgerond. Start je na je studie bij ons? Dan studeer je in deeltijd door, krijg je trainingen aan de BDO Academie en evenementen met andere jonge BDO’ers. BDO is een internationale organisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Die combinatie is uniek. Waar je ook woont, we zitten altijd bij je om de hoek. Zin om jouw carrière te starten bij het beste kantoor voor jou? Neem dan nu contact op met de Campus Recruiter in jouw buurt via werkenbijbdo.nl. Liever eerst de sfeer proeven? Check onze Instagram of kom naar een event.

No data was found