Assistent Accountant Audit

Job Description

Dit is jouw baan

Duik jij graag in de financiële cijfers van (bekende) bedrijven? Ben je (bijna) klaar met je bachelor of master en zoek jij een mooie startersfunctie? En vind jij het leuk om samen te werken met verschillende collega’s in wisselende teams? Start dan  jouw carrière bij BDO! Als startend Assistent Accountant krijg je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en klantcontact. Je krijgt een vaste mentor die jou wegwijs maakt binnen de organisatie en de wereld van accountancy. En omdat we jouw ontwikkeling belangrijk vinden, volg je op onze kosten ook je (post)master tot registeraccountant in deeltijd.

 

Dit ga je doen

BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Als startend Assistent Accountant ben je onderdeel van een hecht team. Je werkt voor (middel)grote MKB klanten en Corporates binnen de profit en non-profit sectoren in een tal van verschillende branches zoals technology, retail, financial services en ziekenhuizen, provincies en musea. Bij welke BDO-vestiging je werkt, kies je zelf.

 

Als Assistent Accountant Audit:

  • verdiep je je in de bedrijfsprocessen en stel je procesbeschrijvingen op aan de hand van interviews met de klant;
  • volg je die processen van begin tot eind om te controleren of ze daadwerkelijk bestaan;
  • controleer je posten in de jaarrekening;
  • pas je data-analyse en innovatieve controletechnieken toe;
  • volg je op vrijdag colleges voor je vervolgopleiding tot registeraccountant (RA).

 

*** alle vacatures zijn bij ons beschikbaar op alle locaties, zolang we niet vol zijn natuurlijk. De tijdsduur van werkstudentschappen is altijd in overleg, dus dit ligt bij ons niet vast. Aangezien we op dit moment vrij vol zitten voor internationals zijn we voor nu alleen opzoek naar Nederlandstalige.

Vacancy Gallery

Vacancy Details

Location: Weena 764, 3014 DA Rotterdam

Company Information

BDO

Heb je je bachelor of master (bijna) afgerond? Pak dan je kans bij BDO en kom stagelopen, afstuderen of werken. Bij BDO werk je op hoog niveau in een fijne en informele werkomgeving. Je krijgt je direct veel verantwoordelijkheid en al snel klantcontact. Als werkstudent doe je ervaring op en kun je ontdekken of BDO bij jou past. Kom je afstuderen, dan krijg je een ‘buddy’ die zelf onlangs een master-scriptie heeft afgerond. Start je na je studie bij ons? Dan studeer je in deeltijd door, krijg je trainingen aan de BDO Academie en evenementen met andere jonge BDO’ers. BDO is een internationale organisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Die combinatie is uniek. Waar je ook woont, we zitten altijd bij je om de hoek. Zin om jouw carrière te starten bij het beste kantoor voor jou? Neem dan nu contact op met de Campus Recruiter in jouw buurt via werkenbijbdo.nl. Liever eerst de sfeer proeven? Check onze Instagram of kom naar een event.

No data was found