Achmea

Over Achmea

Achmea zorgt ervoor dat het leven van mensen door kan gaan op momenten dat het er echt toe doet. Vanaf onze oprichting in 1811 zijn we er door en voor onze klanten én voor de samenleving. 

Duurzaam Samen Leven

Samen met onze klanten, strategische partners en relaties lossen wij grote maatschappelijke vraagstukken op rond gezondheid, wonen & werken, mobiliteit en inkomen. Zo creëren wij duurzame waarde voor onze klanten, onze medewerkers, ons bedrijf én de samenleving. Vorige generaties konden op ons rekenen. Komende generaties mogen dat ook.

Organisatie

Achmea is een coöperatieve verzekeraar, vermogensbeheerder en (financieel) dienstverlener. Met onze 14.000 collega’s in Nederland en 2.500 in het buitenland staan we dagelijks klaar voor zo’n 12 miljoen klanten.

Je kent Achmea waarschijnlijk via één van onze merken, zoals Centraal Beheer, Interpolis, Zilveren Kruis, FBTO en InShared. Misschien heb je wel een pensioen of verzekering bij één van deze verzekeraars, want met 10,2 miljoen klanten zijn we de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland. We helpen particulieren, kleine zelfstandigen, maar ook beursgenoteerde bedrijven en overheidsinstanties.